TELJES LABORRENDSZEREK EGYETLEN FORRÁSBÓL

TISZTELT PARTNERÜNK!

Labokraft Kft. 2006-ban alapított független magyar vállalkozás, amely prémium minőségű laboratóriumi készülékek és laboratóriumi bútorok értékesítésére és szervizelésére szakosodott. Cégünk olyan piacvezető, nagyrészt európai gyártók termékeit forgalmazza, amelyek gyártása a legmodernebb technológiákon alapul, magas minőséget képviselnek, hosszú élettartamra készülnek, üzemeltetésük környezetbarát és költséghatékony.

Elsődleges célunk, hogy magas szintű szakmai támogatás mellett az ügyféligényeknek leginkább megfelelő termékeket és akár személyre szabott megoldásokat kínáljuk az iparaz egyetemi és kutatólaboratóriumok, a kormányzati intézetek és az vizsgáló laborok mindennapi munkájához. A képviselt cégek termékeinek üzembehelyezését, szervizelését, időszakos karbantartását és kvalifikálását cégünk szakszervize végzi nagy szakértelemmel.

A kezdetektől fogva kiemelt fontosságú számunkra vevőink megelégedettsége, az általunk kínált termékek és általunk nyújtott szolgáltatások kompromisszummentes színvonala, melyet az alapítás óta eltelt időszakban megvalósított számos projektünk igazol. Az ügyfeleink által megszokott megbízható, magas minőségi színvonal folyamatos fenntartását kollégáink több, mint 20 éves szakmai tapasztalata és támogató hozzáállása, gyártóink rendszeres továbbképzései és jelenkor innovatív vívmányaira támaszkodó folyamatos fejlesztéseink garantálják.

Ossza meg velünk applikációs igényeit és tapasztalja meg Ön is szakértői támogatásunkat. Amennyiben megtisztel bizalmával, minden tudásunkkal azon leszünk, hogy problémamentessé tegyük laboratóriumi eszköz beszerzési folyamatát.

Budapest, 2023. január 01.
 
Partneri üdvözlettel:
Sirály Péter, Csáki Dezső, Wachter György

System • Szöveg és kép