A BIOLÓGIAI BIZTONSÁGI FÜLKE BIZTONSÁGOS HASZNÁLATA

Legújabb blogbejegyzésünkben a biológiai biztonsági fülkék (BSC-k) működéséről és biztonságos használatáról lesz szó. Megmutatjuk, hogy miként nyújtanak ezek a kulcsfontosságú berendezések hatékony védelmet Önnek és kutatási projektjeinek a biológiai kockázatokkal szemben. A BSC-k létfontosságúak minden laboratóriumban, ahol biológiai anyagokkal dolgoznak. Kettős feladatot ellátva megakadályozzák a biológiai veszélyforrások véletlen kiszabadulását, ugyanakkor biztosítják a munkaterületen belüli termékvédelmet is. De vajon Ön helyesen használja-e a biológiai biztonsági fülkéjét? Olvassa el blogbejegyzésünket, amely videós tartalommal és letölthető poszterrel nyújt praktikus tanácsokat, hogy biztonságosan és hatékonyan használhassa biológiai biztonsági fülkéjét.

Biztonságos munka a BSC-ben

A biológiai biztonsági fülke védelmet nyújt a felhasználónak a biológiai veszélyekkel szemben, mivel a beáramló levegő légáramlási gátat hoz létre, amely megakadályozza a biológiai veszélyek véletlenszerű kiszabadulását a fülke munkaterületéről. Ugyanakkor a lefelé áramló levegő által létrehozott légáramlási gát a munkaterületen belül a termék védelmét is biztosítja. Ezzel együtt az optimális biztonság érdekében a megfelelő laboratóriumi gyakorlatok követése kulcsfontosságú a biztonságos munkavégzéshez.



Töltse le a biztonsági posztert a biológiai biztonsági fülkéjéhez!

Labokraft.hu • Image and Text

Oktatóvideó a BSC biztonságos használatáról

Nézze meg az oktatóvideót, amely bemutatja a BSC-k biztonságos és hatékony használatát, különös tekintettel a személyi biztonság és a minták kontaminációmentes kezelésére.


Nézze meg az ESCO Biológiai Biztonsági Fülkék termékválasztékát.


Maradjuk kapcsolatban!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön legfrisebb híreinkről, termékújdonságainkról és szolgáltatásainkról!

Thanks for your subscription!