10 ÉV GARANCIA A HEIDOLPH Hei-PLATE Mix SOROZATÚ MÁGNESES KEVERŐKRE

A Heidolph évtizedek óta a laboratóriumi technológia és minőség éllovasa. Történetét a megbízhatóság és tartósság jellemezi. Ezért a Heidolph most lenyűgöző, 10 éves garanciát kínál a Hei-PLATE Mix sorozatára! Mert teljes mértékben meg van győződve az általa nyújtott minőségről.

Labokraft.hu • Image and Text




FEDEZZE FEL A HEIDOLPH MÁGNESES KEVERŐK TERMÉKVÁLASZTÉKÁT WEBOLDALUNKON!

Szakértő kollégáink szívesen segítenek a megfelelő készülék kiválasztásában. A vásárlás után regisztráljuk készülékét, így élvezheti a 10 év garancia exkluzív előnyeit.

A regisztráció automatikus belépést jelent a Heidolph Fenntartható Csereprogramjába. 10 év elteltével hasznosítsa újra mágneses keverőjét, és spóroljon a következő vásárlásán. Így nemcsak megújíthatja készülékét, hanem hozzájárulhat a fenntarthatósághoz is.

FORDULJON HOZZÁNK éS TALÁLJUK MEG KÖZÖSEN A TÖKÉLETES MEGOLDÁST!


 
MADE IN GERMANY


A Heidolph büszke arra, hogy minden termékét Németországban gyártja. A "German Made" iránti elkötelezettségük tanúbizonysága annak a precizitásnak és minőségnek, amely meghatározza a márkát.


HOSSZÚ ÉLETTARTAM


A Heidolph termékei hosszú élettartamra készülnek, átlagosan 10 évnél is tovább tartanak. A minőség és a tartósság az alapja mindennek, amit a cég alkot.


EGYEDILEG KÉSZÍTVE


A Heidolphnál minden terméket aprólékosan, kézzel szerel össze egy elhivatott szakértő, így biztosítva a pontosságot és a gondosságot minden alkotásnál.