A BINDER UF V ultramélyhűtők újra akcióban!

2024-ben folytatódik a különleges lehetőség! Egész évben biztosítjuk a BINDER UF V ultramélyhűtők exkluzív 30% kedvezményét. Biztosítsa értékes mintái hosszú távú biztonságát és élettartamát olyan technológiával, amely a minőséget és a teljesítményt helyezi előtérbe. A készülékekről további részleteket talál információs oldalunkon.

Labokraft.hu • Image and Text

Fedezze fel a BINDER Ultramélyhűtőket!

A BINDER ultramélyhűtők ideális tárolási megoldást kínálnak a különböző iparágak számára, beleértve többek között a biobankokat, gyógyszeripart, az akadémia szektort és kórházakat. Ezek a fagyasztók számos előnnyel rendelkeznek, így megbízható választást jelentenek a minták megőrzésére.

Energiahatékonyság: a BINDER fagyasztók kiváló energiahatékonyságukról ismertek. A készülékek az osztályukban a legalacsonyabb energiafogyasztással rendelkeznek, segítve az ügyfeleket az áramköltségek csökkentésében.

Hosszú élettartamú szigetelés: a fagyasztók „hosszú élettartamú VIP” technológiával készültvákuumszigetelő panelekkel (VIP) rendelkeznek. Az olcsóbb VIP típusokkal ellentétben ezek a panelek több mint tíz évig megőrzik szigetelő tulajdonságaikat, így folyamatosan alacsony villamosenergia-költséget biztosítanak.

Mintamegőrzés: a VIP panelek által biztosított kiváló szigetelés garantálja, hogy az értékes minták 24 óránál tovább fagyott állapotban maradnak még áramszünet esetén is. Ez a funkció kulcsfontosságú az érzékeny minták védelmében.

Megbízhatóság: a Németoszágban gyártott BINDER fagyasztók robusztus minőségükről híresek.  Rozsdamentes acél belsővel és passzív ajtófűtéssel vannak felszerelve, így működtetésük kényelmes és megbízható a mindennapokban.

Kiterjesztett garancia: a BINDER az UF V sorozatú ultramélyhűtőire automatikus 5 év garanciát kínál. Ezenkívül 12 év garanciát ad a vákuumszigetelő panelekre (VIP), ami kulcsfontosságú az ultramélyhűtők kiváló teljesítményéhez és biztonságához a termékek és minták tárolása során.

2024. január 1-től 2024. december 31-ig különleges ajánlattal várjuk az érdeklődőket. A promóció időtartama alatt 30% kedvezményt nyújtunk minden BINDER UFV ultramélyhűtőre. Az ajánlat kitűnő lehetőséget kínál ügyfeleink számára, hogy olyan kiváló minőségű tárolási megoldásokba invesztáljanak, amelyek biztosítják az értékes minták biztonságát és hosszú élettartamát.