A HŰTŐFOLYADÉK-BERENDEZÉSEKTŐL A PRECÍZ HŐMÉRSÉKLET-SZABÁLYOZÁSI MEGOLDÁSOKIG

A belső égésű motorok (ICE) és alkatrészeik tesztelése régóta megköveteli a hőmérséklet-szabályozást, de az elektromos közlekedés térhódításával, a hőkezeléssel kapcsolatos igények is növekednek a tesztelés során. A hőmérséklet-szabályozó berendezésekre és megoldásokra szakosodott Julabo vállalat a változó követelményekkel együtt fejlődik. Termékpalettája a „Chiller” néven is ismert belépő szintű recirkulációs hűtőktől egészen a kifinomult PRESTO, rendkívül dinamikus hőmérséklet-szabályozó rendszerekig terjed. A JULABO széles termékválasztéka lehetővé teszi a rugalmas választást a sztenderd termékek és a testre szabott egyedi megoldások között, amelyek tökéletesen illeszkednek az ügyfelek applikációs igényeihez.

Labokraft.hu • Image and Text

A belsőégésű motorok (ICE) és alkatrészeik tesztelése régóta megköveteli a hőmérséklet-szabályozást, de az elektromos közlekedés térhódításával a hőkezeléssel kapcsolatos igények is növekednek a tesztelés során.

A hagyományosan az ICE-k hatékony hűtésére használt egyszerű hűtőberendezések már nem biztosítják a modern elektromos alkalmazásokhoz szükséges szabályozást.

Függetlenül attól, hogy akkumulátorokkal, üzemanyagcellákkal vagy a hajtáslánc-alkatrészek széles skálájával van dolgunk, mind a normál működési tesztekhez, mind az extrém körülmények között végzett teszteléshez szükség van pontos hőmérséklet-szabályozásra és szabályozott áramlási sebességre.  

A JULABO a változó követelményekkel együtt fejlődik. Termékpalettája a „Chiller” néven is ismert belépő szintű recirkulációs hűtőktől egészen a kifinomult PRESTO, rendkívül dinamikus hőmérséklet-szabályozó rendszerekig terjed. A JULABO széles termékválasztéka lehetővé teszi a rugalmas választást a sztenderd termékek és a testre szabott egyedi megoldások között, amelyek tökéletesen illeszkednek az ügyfelek applikációs igényeihez.

A PRESTO termékcsalád és tartozékai -93°C és +250°C közötti hőmérsékletet biztosítanak a fűtési és hűtési teljesítmények széles skálájával. A kulcsfontosságú tartozékokkal kombinálva az áramlási sebességek is pontosan szabályozhatók 0 l/perc és 80 l/min között. Ez egy erős és sokoldalú rendszert biztosít az ügyfeleknek, amely bármilyen vizsgálati körülményt pontosan képes szimulálni.

Részletes információkért kattintson a linkre JULABO PRESTO NAGYTELJESÍTMÉNYŰ FOLYAMAT TERMOSZTÁTOK.

Labokraft.hu • Image and Text

Fedezze fel a JULABO PRESTO NAGYTELJESÍTMÉNYŰ FOLYAMAT TERMOSZTÁTOK termékcsalád új generációját ezzel a videóval.

A PRESTO hőmérséklet-szabályozó rendszerek nagy pontossággal szabályozzák a hőmérsékletet és biztosítják a gyors hőmérséklet-változásokat. Ezek a készülékek magas hűtési és fűtési teljesítménnyel rendelkeznek, így jól alkalmazhatók az iparban a szélsőséges követelmények kielégítésére, valamint környezetszimulációk során az autóiparban és a repülőgépiparban. 

Az eszközökhöz számos kiegészítő áll rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik a PRESTO hőmérséklet-szabályozó rendszerek könnyű integrálását a reaktorhőmérséklet-szabályozási folyamatokba vagy a folyamattervezésbe. Emellett használhatók az anyagvizsgálatok, minőségellenőrzések, stressz- és terhelésvizsgálatok során is.