Liebherr SmartMonitoring - Hőmérséklet-felügyelet laboratóriumok, orvosi rendelők, klinikák és gyógyszertárak számára

A Liebherr SmartMonitoring rendszer felhőalapú, digitális megoldást kínál laboratóriumi, illetve gyógyszertári hűtőkészülékek hőmérséklet-felügyeletéhez és ellenőrzéséhez. A SmartMonitoring időben figyelmeztet a hőmérséklet-ingadozásokra, hogy a drága gyógyszerek, minták és vakcinák ne romoljanak meg, és ne kelljen kidobni őket.

Labokraft.hu • Image and Text

A SmartMonitoring segítségével a munkájára koncentrálhat

A Liebherr SmartMonitoring rendszerének köszönhetően munka közben teljes mértékben a feladataira összpontosíthat, és nyugodt lehet afelől, hogy bármilyen készülékprobléma esetén értesítést kap, még munkaidőn kívül is. Bárhonnan megtekintheti a készülék állapotát, és a SmartMonitoring azonnal riaszt, ha rendellenességet észlel. Az adatokat egy gombnyomással elérheti és letöltheti.

Hagyja maga mögött az anyagtárolással kapcsolatos aggodalmakat, és takarítson meg időt a dokumentáció készítésekor. Lépjen be a digitális ellenőrzés és irányítás világába a Liebherr SmartMonitoring rendszerével.

SmartMonitoring

Intelligens megoldások a laboratórium legszigorúbb követelményeinek kielégítésére

Labokraft.hu • A picture with a caption
 

SmartMonitoring funkciók a laboratóriumok és az egészségügyi szektor számára

Labokraft.hu • Image and Text

Hűtő- és fagyasztókészülékek folyamatos hőmérséklet-felügyelete

A laboratóriumokban, orvosi rendelőkben, klinikákon és gyógyszertárakban az érzékeny anyagokat hűtőszekrényekben és fagyasztókban meghatározott hőmérsékleten tárolják. A pontos hőmérséklet-felügyelet elengedhetetlen. A SmartMonitoring regisztrálja a készülék adatait, és dokumentálja a tárolási hőmérsékletet. Ez az összes helyszínen megvalósul minden laboratóriumi hűtő-és fagyasztókészülék, valamint a SmartMonitoringhoz csatlakozott gyógyszertári hűtőszekrények esetében.

Ha a tárolási hőmérséklet eltér a beállított értéktől, a rendszer azonnal értesíti önt

Ha a hűtő- vagy a fagyasztókészülék hőmérséklete eltér a megadott határértékektől, a SmartMonitoring azonnal riasztja önt – akár e-mailben, szöveges üzenetben vagy hanghívás formájában. Az értesítés lehetővé teszi, hogy proaktívan reagáljon az érzékeny anyagok minőségének biztosítása érdekében.

Labokraft.hu • Text and Image
Labokraft.hu • Image and Text

Teljes körű dokumentáció fárasztó papírmunka nélkül

A SmartMonitoring segítségével automatikusan és manuálisan is készíthet jelentéseket, amelyek bármikor lekérdezhetők és letölthetők. Ez megkönnyíti mindennapi munkáját és segít eleget tenni a DIN 13277 szabványnak megfelelő dokumentáció kötelezettségének.

Liebherr laboratóriumi hűtők és fagyasztók 

A laboratóriumi hűtőszekrényektől és fagyasztóktól a létező legmagasabb biztonságot és megbízhatóságot várják el. A precíz elektronikus vezérlés, a kényszerlégbefúvásos hűtési rendszer és a különösen hatékony szigetelés együttesen kiemelkedő energiatakarékosságot eredményez, így az üzemeltetési költségek alacsonyak, és a környezet védelme is biztosított. A fejlett komponensek és a precíz szabályozás együtt gondoskodnak az anyagok messzemenőkig optimális tárolásáról.

Labokraft.hu • Text and Image

Kérdése van vagy tanácsot szeretne?