ÚJ SOFTWARE AZ OHAUS PIONEER PX ANALITIKAI MÉRLEGEKben

A Pioneer régóta kedvelt termék az OHAUS felhasználók körében. A PX nagy pontosságot és reprodukálható eredményeket kínál az alapvető mérési alkalmazásokhoz laboratóriumi, ipari és oktatási környezetben, kedvező áron. Az öntött fém alsó házzal, az alsó tálcával és a rozsdamentes acél mérőtálcával a PX tartós kialakítású a sokoldalú, hosszú távú használatra. A Pioneer egy második soros kijelzővel rendelkezik a további információkért vagy útmutatásért.

Itt kezdje el írni....


A PX új termékjellemzői:

1. Jelszó funkció védi a jodogosulsághoz kötödő beállításokat, mint például a dátum/idő, a kalibráció és más beállítások.

2. Új frissítések a nyomtatási funkcióhoz, ami magában foglalja a kötelgelt nyomtatást, a címkenyomtatást és a kimeneti formátumot.

    a. A kötegelt nyomtatás az a folyamat, amikor egy tételcsoportot egymás után egyetlen fejléccel nyomtatunk. Például ahelyett, hogy a biológiai anatómiai kísérletben minden egyes eredményt papírra nyomtatna, a mintatömegek egy csoportjából rögzíti az összes adatot

    b. A mérési adatok a Zebra címkenyomtatókon nyomtathatók.

    c. A kiemeneti formátum kiválasztásával a készülék kompatibilissá tehető már laboratóriumi mérlegek kimeneti parancsaival. 

3. A laboratóriumi felhasználók szokásainak megfelelően beállíthatók az energiatakarékos funkciók, amikor a mérleg nincs használatban. Elektromos áram takarítható meg az LCD auto off funkciójának használatával és egyéb megvilágítási beállításokkal.