Új UF V 350 ULTRAMÉLYHŰTŐ A BINDERTŐL

A BINDER a napokban mutatta be az ultraalacsony hőmérsékletű fagyasztó termékcsaládja legújabb tagját, az UF V 350-et. A készülék egyesíti elődmodelljei, az UF V 500 és UF V 700 jól bevált előnyeit, miközben jelentősen kisebb helyet igényel az értékes labortérből. Az UF V 350 kiemelkedő tulajdonságai és előnyei lehetővé teszik a gyógyszeripari-, biotechnológiai és élelmiszeripari laboratóriumok számára, hogy optimálisan kihasználják az értékes helyet, és egyben biztosítsák az érzékeny minták megbízható tárolását akár -90 °C-os hőmérsékleten is.

Labokraft.hu • Image and Text

Okos készülék számos előnnyel

Az UF V 350 egy rendkívül kompakt fagyasztó, amelyet kifejezetten arra fejlesztettek ki, hogy helyet takarítson meg a laboratóriumokban, anélkül, hogy ez a teljesítmény rovására menne. Csökkentett helyigényének köszönhetően az UF V 350 könnyedén mozgatható a szabványos ajtókon keresztül, ami jelentősen megkönnyíti az installálását és a meglévő laborszobákba való beillesztését. A készülék optimálisan használható olyan laboratóriumokban, ahol korlátozott a hely, ugyanakkor biztosítani kell a minták megbízható és biztonságos tárolását.

Kisebb mérete ellenére az UF V 350 ultra-alacsony hőmérsékletű fagyasztó ugyanazt a teljesítményt és megbízhatóságot kínálja, mint nagyobb testvérmodelljei, az UF V 500 és UF V 700. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára a minták megbízható tárolását még a kevés hellyel rendelkező laboratóriumokban is.